PEG-75 LANOLIN
ČÍSLO CAS: 61790-81-6
PEG-75 Lanolin je ethoxylovaný derivát lanolinu, jehož číslo udává průměrný počet molů kondenzovaného ethylenoxidu. PEG-75 Lanolin je voskovitá pevná látka žluté až jantarové barvy ve formě vloček se slabým charakteristickým zápachem. Lanolin PEG-75 je velmi jemný neiontový surfaktant, který lze použít s amfoterními a jinými jemnými surfaktanty při výrobě dětských šamponů.
Složení PEG-lanolinu (PEG-5 Lanolin, PEG-10 Lanolin, PEG-20 Lanolin, PEG-24 Lanolin, PEG-27 Lanolin, PEG-30 Lanolin, PEG-35 Lanolin, PEG-40 Lanolin, PEG-50 Lanolin, Lanolin PEG-55, Lanolin PEG-60, Lanolin PEG-75, Lanolin PEG-85, Lanolin PEG-100, Lanolin PEG-150, Hydrogenovaný lanolin PEG-5, Lanolin PEG-10 hydrogenovaný, Lanolin PEG-20 hydrogenovaný, PEG-24 Hydrogenovaný lanolin, PEG-30 hydrogenovaný lanolin, PEG-70 hydrogenovaný lanolin, PEG-75 lanolinový olej, PEG-75 lanolinový vosk) jsou deriváty polyethylenglykollanolinu nebo hydrogenovaného lanolinu. V závislosti na molekulové hmotnosti jsou tyto složky kapalné, polotuhé nebo pevné. Složky PEG Lanolin se používají v produktech do koupele, vlasových kondicionérech, žehličkách na vlasy, permanentních ondulacích, sprejích na vlasy, holicích produktech, produktech pro péči o nehty, pleťových produktech a očním make-upu.
Синонимы:
Ethoxylovaný lanolin, Lanolin PEG-50, Lanolin PEG-75, Lanolinový olej PEG-75, Lanolinový vosk PEG-75, Vosk, Lanilon, Lanolin, PEG-75, Wax-75, Lanolinový vosk; ethoxylovaný derivát lanolinu; ethoxylovaný derivát lanolinu; PEG-75 LANOLIN; PEG 75 LANOLIN; PEG-75 LANOLIN; PEG 75 LANOLIN; PEG 75; PEG75; PEG-75; PEG 75 LANOLIN; PEG 75 LANOLIN; PEG-75 LANOLIN; PEG-75 LANOLIN; PEG75 LANOLINE; PEG75 LANOLIN; PEG-75 LANOLIN; PEG-75 LANOLIN; PEG75 LANOLIN; PEG75 LANOLIN; PEG-75 LANOLIINE; PEG 75 LANOLİYN; PEG-75 LANOLIINE; PEG 75 LANOLIINE; PEG 75 LANOLIN; PEG 75 LANOLIINE; PEG-75 LANOLİYNE; PEG-75 LANOLIINE; PEG75 LANOLİYNE; PEG75 LANOLIINE; PEG-75 LANOLIINE; PEG-75 LANOLIINE; PEG75 LANOLİYN; PEG75 LANOLIINE; 61790-81-6; KOLÍK
PEG-75 LANOLIN je kondenzát polyoxyethylenu s nejlepším farmaceutickým lanolinem. Má průměrnou délku řetězce 75 ethylenoxidových jednotek a průměrnou molekulovou hmotnost přibližně 3,970 Da. Obsah lanolinu v LANOLIN PEG-75 je přibližně 17 %. Je to tvrdý, světle žlutý vosk se slabou ovocnou vůní.
PEG 75 Lanolin je PEG, který pomáhá tvořit emulze snížením povrchového napětí emulgovatelných látek.
Složky PEG-lanolinu pomáhají vytvářet emulze snížením povrchového napětí emulgovatelných látek. Působí také jako lubrikanty na povrchu pokožky, což dodává pokožce jemný a hladký vzhled. Složky PEG hydrogenovaného lanolinu působí jako vlasové kondicionéry, pleťové kondicionéry – změkčovadla a povrchově aktivní látky.

Složky PEG Lanolin se používají v produktech do koupele, vlasových kondicionérech, žehličkách na vlasy, permanentních ondulacích, sprejích na vlasy, holicích produktech, produktech pro péči o nehty, pleťových produktech a očním make-upu.
Fyzikálně-chemické vlastnosti: Vzhled: vosk.
Barva: světle žlutá
Zápach: slabý charakteristický
Složení a popis
Lanolin PEG-75 je kondenzát polyoxyethylenu s nejlepším farmaceutickým lanolinem. Má průměrnou délku řetězce 75 ethylenoxidových jednotek a průměrnou molekulovou hmotnost přibližně 3,970 Da. Obsah lanolinu v PEG-75 lanolinu je přibližně 17 %. Je to tvrdý, světle žlutý vosk se slabou ovocnou vůní.
funkce
PEG-75 Lanolin je ethoxylován, aby poskytoval nejen úplnou rozpustnost ve vodě, ale také krystalicky čisté roztoky ve všech koncentracích, jak ve vodě, tak ve vodném ethanolu s koncentracemi až 40 %. Roztoky jsou neiontové a kompatibilní s většinou ostatních solubilizátorů, včetně až 10% roztoků elektrolytů. Roztok je mírně ovlivněn oxidačními a redukčními činidly. Je stabilní v rozmezí pH 2-10. Zvláště unikátní vlastností PEG-75 lanolinu je jeho pečlivě kontrolovaná výroba, která zajišťuje minimální změny viskozity vodných roztoků.

ČTĚTE VÍCE
Co znamená slovo Munchkin?

Složení PEG-lanolinu (PEG-5 Lanolin, PEG-10 Lanolin, PEG-20 Lanolin, PEG-24 Lanolin, PEG-27 Lanolin, PEG-30 Lanolin, PEG-35 Lanolin, PEG-40 Lanolin, PEG-50 Lanolin, Lanolin PEG-55, Lanolin PEG-60, Lanolin PEG-75, Lanolin PEG-85, Lanolin PEG-100, Lanolin PEG-150, Hydrogenovaný lanolin PEG-5, Lanolin PEG-10 hydrogenovaný, Lanolin PEG-20 hydrogenovaný, PEG-24 Hydrogenovaný lanolin, PEG-30 hydrogenovaný lanolin, PEG-70 hydrogenovaný lanolin, PEG-75 lanolinový olej, PEG-75 lanolinový vosk) jsou deriváty polyethylenglykollanolinu nebo hydrogenovaného lanolinu. V závislosti na molekulové hmotnosti jsou tyto složky kapalné, polotuhé nebo pevné. Složky PEG Lanolin se používají v produktech do koupele, vlasových kondicionérech, žehličkách na vlasy, permanentních ondulacích, sprejích na vlasy, holicích produktech, produktech pro péči o nehty, pleťových produktech a očním make-upu.

Složky PEG-lanolinu pomáhají vytvářet emulze snížením povrchového napětí emulgovatelných látek.

působí také jako lubrikanty na povrchu pokožky, což dodává pokožce jemný a hladký vzhled. Složky PEG hydrogenovaného lanolinu působí jako vlasové kondicionéry, pleťové kondicionéry – změkčovadla a povrchově aktivní látky.

Složky PEG Lanolinu jsou odvozeny z celého lanolinu. Lanolin je sekreční produkt mazových žláz ovcí, který se získává z čisté vlny. Lanolin a hydrogenovaný lanolin reagují s ethylenoxidem za vzniku polyethylenglykolu, respektive lanolinu a polyethylenglykolu hydrogenovaného lanolinu. Číselná hodnota představuje průměrný počet jednotek ethylenoxidu přidaných ke každé ekvivalentní jednotce lanolinu za vzniku odpovídajícího PEG-7 lanolinu nebo PEG hydrogenovaného lanolinu složky.
PEG-75 Lanolin je ethoxylovaný derivát lanolinu, jehož číslo udává průměrný počet molů kondenzovaného ethylenoxidu. PEG-75 Lanolin je voskovitá pevná látka žluté až jantarové barvy ve formě vloček se slabým charakteristickým zápachem. Lanolin PEG-75 je velmi jemný neiontový surfaktant, který lze použít s amfoterními a jinými jemnými surfaktanty při výrobě dětských šamponů.

Tento produkt je velmi jemný neiontový surfaktant, který lze použít s amfoterními a jinými jemnými surfaktanty při výrobě dětských šamponů. Výhody splachovacího lanolinu: vyhlazuje pokožku a vlasy, tekutá forma usnadňuje přípravu přípravků, usnadňuje rozpouštění parfémů, éterických olejů, antiseptik, dalších povrchově aktivních látek, stabilizuje emulze olej ve vodě (O/W), biologicky odbouratelný.
Hydratační přípravek rozpustný ve vodě je produkt, který pomáhá vytvářet emulze snížením povrchového napětí emulgovaných látek.
Kategorie: Skupina produktů kosmetických chemikálií, Krémové suroviny

PEG 75 Lanolin je produkt, který pomáhá vytvářet emulze snížením povrchového napětí emulgátorů.
Složky PEG Lanolin se používají v produktech do koupele, kondicionérech, žehličkách na vlasy, permanentních ondulacích, lacích na vlasy, produktech na holení, produktech pro péči o nehty, kožených produktech a očních make-upech.
Vlastnosti a použití
Jedná se o ethoxylovaný derivát lanolinu. Uvedená čísla udávají počet molů kondenzovaného ethylenoxidu. Bezvědomí má charakteristický zápach. Je rozpustný ve vodě a rozpustný s typickými neiontovými povrchově aktivními látkami, které mají emulgační, solubilizační, smáčecí a čisticí vlastnosti. Ideální pro šampony, perličkové koupele, pěny na holení atd., mýdla a saponáty. Je to velmi jemný neiontový surfaktant používaný s amfoterními činidly při výrobě dětských šamponů. PEG 75 Lanolin lze použít jako rozpouštědlo tuků a také jako prostředek pro roztírání dehtu v dermatologických produktech. Jeho malé koncentrace působí jako zjasňující činidlo ve vodných systémech, jako jsou čiré šampony a gely.
PEG 75 Lanolin je také dostupný jako 50% vodný roztok. PEG 75.50 Lanolin je ethoxylovaný derivát lanolinu, obsahuje 50 % aktivního lanolinu. Uchovává a obnovuje ztracené oleje; dodává lesk; nízké náklady; nezasahuje do pěny.
Je to účinné změkčovadlo, velmi dobrý regulátor mazu a zvlhčovač pro produkty péče o pleť. Doporučeno pro produkty péče o vlasy a pokožku, jako jsou krémy, pleťové vody, šampony a kondicionéry (kondicionéry).
Jedná se o vynikající regulátor mazání. Díky tomu je ideální pro přípravky pro suchou pokožku, včetně mýdel na ruce, tělových mýdel, krémů a mlék. Navíc je díky svým vlastnostem lesku velmi dobrým kandidátem pro použití v produktech, jako jsou šampony a vlasové kondicionéry. Používá se v rozmezí 0,5-5% v závislosti na aplikaci.
PEG-75 LANOLIN je rozpustný ve vodě a rozpouští se s typickými neiontovými povrchově aktivními látkami, které mají emulgační, solubilizační, smáčecí a čisticí vlastnosti. Ideální pro šampony, perličkové koupele, pěny na holení atd., mýdla a saponáty. Je to velmi jemný neiontový surfaktant používaný s amfoterními činidly při výrobě dětských šamponů. PEG 75 Lanolin lze použít jako rozpouštědlo tuků a také jako prostředek pro roztírání dehtu v dermatologických produktech. Jeho malé koncentrace působí jako zjasňující činidlo ve vodných systémech, jako jsou čiré šampony a gely.
Lanolin PEG-75 je také dostupný jako 50% vodný roztok. PEG-7 5.50 Lanolin je ethoxylovaný derivát lanolinu obsahující 50 % aktivního lanolinu. Uchovává a obnovuje ztracené oleje; dodává lesk; nízké náklady; nezasahuje do pěny.
Lanolin PEG-75 se používá s amfotery a dalšími lehkými povrchově aktivními látkami při výrobě dětských šamponů.
Výhody omyvatelného lanolinu Vyhlazuje pokožku a vlasy, jeho tekutá forma usnadňuje přípravu léků, parfémů, éterických olejů a antiseptik; Jeho kompatibilita s jinými povrchově aktivními látkami usnadňuje rozpouštění. Lanolin PEG-75 Stabilizuje emulze olej ve vodě (O/V) a je biologicky odbouratelný.

ČTĚTE VÍCE
Jak zesvětlit látku sodou?

Vlastnosti a použití: Jedná se o ethoxylovaný derivát lanolinu. Uvedená čísla udávají počet molů kondenzovaného ethylenoxidu. Bezvědomí má charakteristický zápach. Je rozpustný ve vodě a rozpustný s typickými emu neiontovými povrchově aktivními látkami.
Změkčující, rozpouštěcí, smáčecí, čistící vlastnosti. Ideální pro šampony, perličkové koupele, pěny na holení atd., mýdla a saponáty. Je to velmi jemný neiontový surfaktant používaný s amfoterními činidly při výrobě dětských šamponů. PEG 75 Lanolin lze použít jako rozpouštědlo tuků a také jako prostředek pro roztírání dehtu v dermatologických produktech. Jeho malé koncentrace působí jako zjasňující činidlo ve vodných systémech, jako jsou čiré šampony a gely.

PEG 75 Lanolin je také dostupný jako 50% vodný roztok. PEG 75.50 Lanolin je ethoxylovaný derivát lanolinu, obsahuje 50 % aktivního lanolinu. Uchovává a obnovuje ztracené oleje; dodává lesk; nízké náklady; nezasahuje do pěny.

Je to účinné změkčovadlo, velmi dobrý regulátor mazu a zvlhčovač pro produkty péče o pleť. Doporučeno pro produkty péče o vlasy a pokožku, jako jsou krémy, pleťové vody, šampony a kondicionéry (kondicionéry).

Jedná se o neobvyklý regulátor mazání. Díky tomu je ideální pro přípravky pro suchou pokožku, včetně mýdel na ruce, tělových mýdel, krémů a mlék. Navíc je díky svým vlastnostem zvyšujícím lesk velmi dobrým kandidátem pro použití v produktech, jako jsou šampony a vlasové kondicionéry. Používá se v rozmezí 0,5-5% v závislosti na aplikaci.

funkce
PEG-75 LANOLIN je ethoxylovaný, což zajišťuje nejen úplnou rozpustnost ve vodě, ale také křišťálově čisté roztoky ve všech koncentracích, jak ve vodě, tak ve vodném ethanolu s koncentrací do 40 %. Roztoky jsou neiontové a kompatibilní s většinou ostatních solubilizátorů, včetně až 10% roztoků elektrolytů. Roztok je mírně ovlivněn oxidačními a redukčními činidly. Je stabilní v rozmezí pH 2-10. Zvláště unikátní vlastností PEG-75 LANOLIN je jeho pečlivě kontrolovaná výroba, která zajišťuje minimální změny viskozity vodných roztoků.

Aplikace
LANOLIN PEG-75 se zvláště doporučuje pro použití ve vodných nebo hydroalkoholových lotionech a roztocích s vysokou čirostí. Kromě toho má produkt emulgační, solubilizační a změkčující vlastnosti a také mírný čisticí účinek. Klíčové aplikace zahrnují čištění pleti a vody po holení a v šamponech a detergentech, kde je důležitá viskozita.

ČTĚTE VÍCE
Kolik stojí sada pro screening vlasů Estelle?

Dermatologie
LANOLIN PEG-75 se vyrábí z lanolinu farmaceutické kvality, který je v souladu s Evropským lékopisem. Na trhu je již řadu let dobře zaveden, zejména v produktech péče o vlasy a pleť. Dosud nebyly pozorovány žádné vedlejší účinky. Náplastové testy provedené se 100% látkou u 11 subjektů s denním dávkováním 2-3 hodiny po dobu 4 týdnů neprokázaly žádné nežádoucí kožní reakce.

Zpracování
Při použití v roztocích nejprve roztavte LANOLIN PEG-75 a poté za stálého míchání přidejte 3násobné množství horké vody. Výsledný koncentrát se pak ředí horkou nebo studenou vodou. Pro přípravu emulzí se LANOLIN PEG-75 obvykle taví společně s olejovou fází, ale může být také rozpuštěn ve vodné fázi. Měl by být skladován na chladném místě v uzavřených nádobách. Je třeba se vyhnout dlouhodobému zahřívání nad 80 °C.

Rozpustnost při pokojové teplotě
Voda; ethanol, bezvodý: rozpustný; ethanol 80%: částečně rozpustný; ethanol 40%: rozpustný; minerální olej: mírně rozpustný

Rocanol LN75K je neiontový surfaktant (INCI název: PEG-75 Lanolin), derivát ethoxylovaného lanolinu, který se používá především pro kosmetické účely. Tato povrchově aktivní látka je dostupná ve formě žlutého až světle hnědého vosku. rocanol LN75K je derivát lanolinu s dobrou rozpustností ve vodě.

Primárně se používá jako kondicionér a změkčovadlo v čistící, vlasové a pleťové kosmetice. Vytváří ochrannou vrstvu na povrchu vlasů a pokožky, zabraňuje nadměrnému odpařování vody a má nepřímý hydratační účinek. Působí tedy jako kondicionér na pokožku a vlasy, to znamená, že je zjemňuje a vyhlazuje. Přípravek má hydratační vlastnosti – usnadňuje kontakt čisticího roztoku s dodávaným povrchem, což usnadňuje odstranění nečistot.

V některých systémech snižuje polyoxyethylen lanolin dráždivé účinky aniontových povrchově aktivních látek. Kromě toho působí jako solubilizátor, to znamená, že může obsahovat ve vodě nerozpustné nebo málo rozpustné látky, jako jsou vůně (parfémy, éterické oleje), rostlinné extrakty, antiseptika, olejové látky atd.

Rocanol LN75K lze použít jako emulgátor pro systémy olej ve vodě (O/W). Působí také jako modifikátor reologie, to znamená, že zvyšuje viskozitu detergentů obsahujících aniontové povrchově aktivní látky, čímž zvyšuje konzistenci.

změkčovadlo a změkčovadlo v barvicí kosmetice,
vyhlazuje pokožku a vlasy,
usnadňuje přípravu léků v tekuté formě,
přípravek, který pomáhá rozpouštět parfémy, éterické oleje, antiseptika,
kompatibilita a synergie s jinými povrchově aktivními látkami,
Stabilizuje emulze olej ve vodě (O/V),
biologicky rozložitelné.

ČTĚTE VÍCE
Je možné provést peeling, pokud máte suchou pokožku?

kosmetika a prací prostředky,
šampony
tekutina
id mýdla,
sprchové produkty,
mycí gely na obličej a tělo,
sprchové gely,
pěnové koupele,
před a po tonerech, čističích pórů, holicích tekutinách,
krémy, hydratační krémy,
vodné nebo vodně-alkoholické kapaliny s vysokou průhledností,
průmyslové prací prášky,
Navlhčete a změkčte trvalou studenou vlnu.

PEG-75 Lanolin je ethoxylovaný derivát lanolinu, jehož číslo udává průměrný počet molů kondenzovaného ethylenoxidu. Je to voskovitá pevná látka žluté až jantarové barvy ve formě vloček se slabým charakteristickým zápachem. Tento produkt je velmi jemný neiontový surfaktant, který lze použít s amfoterními a jinými jemnými surfaktanty při výrobě dětských šamponů.
Název INCI:
PEG-75 Lanolin

Intenzivně vyživuje a zjemňuje pokožku obličeje, odstraňuje šupinatění, chrání a pomáhá zachovat mládí.

Krém je účinný vyživující kosmetický přípravek s vysokým obsahem olejů a tuků. Odstraňuje suchost, činí pokožku pevnou a elastickou a zabraňuje tvorbě vrásek. Krém je vhodný pro péči i o citlivou pokožku.

Krém nanášejte na vyčištěnou pleť ráno nebo večer, po 20-30 minutách odstraňte zbytky produktu papírovým ubrouskem.

Aktivní přísady

Lanolin je přírodní tuk, který chrání pokožku před odmašťováním a dodává jí hebkost a pružnost.

Minerální olej vytváří na povrchu pokožky ochranný film.

Včelí vosk má protizánětlivé a změkčující vlastnosti, obsahuje vitamín A.

Balení : Laminátová tuba v pouzdře 40 ml

Složení: Paraffinum Liquidum, Aqua, Lanolin, Parafin, Ceresin, PEG-30 Dipolyhydroxystearát, Cera Alba, Cera Microcristallina, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Máte nějaké dotazy? Dotázat se

Krém na obličej “Nevskaya Cosmetics Lanolin”
Celkové hodnocení:

SUPER KRÉM! Mám mastnou pleť a vyživujícím krémům jsem se vyhýbala, ale marně! Koupila jsem si “Lanolin” na ruce a využila jsem šance a nanesla jsem si ho na noc na obličej. Velmi se mi líbila výživná tající textura krému a nanesla jsem ho pod oči a na krk. Ráno jsem se probudila s pocit sametové, vyživené, elastické pokožky! Teď si ho kupuji 2 balení najednou a používám ho na obličej, krk, dekolt, ruce a dokonce i nohy!

Lena Yuryeva, Syktyvkar

Skvělý krém. Cenově dostupný a velmi účinný prostředek pro jakoukoli část těla. Zvláště v chladném období! Potkávám vás v obchodě a okamžitě sbírám třicet kusů: pro sebe, mou matku a své přítelkyně! Škoda, že se s tím nesetkáte často! (((Na druhou stranu je tuba malá, v zimě vydrží pár týdnů, proto toho beru hodně!

ČTĚTE VÍCE
Kdo je otec Kaia Gerber?

I když mám problematickou pleť, tento krém mě zachránil. Používám výhradně na noc a v období podzim-zima-jaro, kdy topná sezóna pokožku velmi napíná. Hodinu před odchodem ven do mrazu, protože. Obličej velmi reaguje na chlad. O zázraku lanolinu jsem slyšela od sestřiček v porodnici, že existuje krém, který lze nanášet i na opruzeniny a prsa miminek, pokud mají praskliny od krmení. Neškodné a velmi účinné. Jen ten krém stojí 10x víc. Viděl jsem tento krém v místním obchodě a rozhodl jsem se ho vyzkoušet na vlastní kůži, protože. Moje ruce začaly tápat na vašich rukou na mateřské dovolené, když jste na mateřské dovolené prát a mýt nádobí. Zpočátku jsem si mazala jen ruce, bála jsem se mastná místa pleti takovým krémem přesytit. Pak jsem to zkusila a byl to zázrak – ráno pleť jako miminko. Děkuji za tak dobrý krém za tak dostupnou cenu. Tuto kosmetiku budu zkoušet i nadále. Zatím velmi šťastný

Domnívám se, že tuzemská kosmetika je přirozenější, obsahuje minimum konzervantů a pravděpodobně nenarazíte na padělek, jak tomu často bývá u oblíbených a drahých značek. Složení NC je jednoduché a přehledné, ano, balení je nekomplikované, ale nemusíte přeplácet luxusní sklenice, které pak stejně vyhodíte. Jsem kosmetička a vím hodně o krémech z první ruky. S krémy jsem spokojená, zkouším novinky, používám je i na obličej jako podklad nebo masku a na tělo, ruce nebo nohy používám krémy na suchou pokožku. Lanolinový krém je v tomto případě velmi příjemný na dotek i vůni. Používám na výživu suchých oblastí pokožky těla (lokty, kolena, paty). Účinek je cítit okamžitě. Doporučuji všem.

Měla jsem tedy to štěstí, že jsem se s tímto zázračným krémem seznámila. Výsledek je skutečně viditelný okamžitě: pokožka jako miminko. Dnes jsem si koupila 4 krémy najednou (2 lanolinové a 2 spermaceti). Těmito dárky udělám radost babičce, mamince a sestře. Moc děkuji za cenu a kvalitu!